Като отговорна компания, ние от Prospect Capital, следим разпространението на COVID-19 и реагираме своевременно с мерки за облекчаване на нашите клиенти. За нас е ключово важно да се справим в тази изключително трудна ситуация, но и да подпомогнем оцеляването на малкия и среден бизнес в страната, който е гръбнакът на всяка икономика. Затова сме предвидили индивидуални мерки и подход на договаряне за нашите корпоративни и бизнес клиенти, които са възпрепятствани да извършват стопанската си дейност в резултат на обявеното извънредно положение.

Като част от водещата финансова група в областта на небанковото кредитиране Management Financial Group и член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), искаме да уверим всеки наш клиент, че ще разгледаме и приложим индивидуални схеми/решения в случай на нужда. Нашите финансови консултанти са на разположение на телефон 0700 40 711, както и на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , където ще отговорят навременно и коректно на всяко запитване на наш клиент.
Вярваме, че заедно можем да се справим и да излезем по-силни от ситуацията.

Като част от небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG), Prospect Capital застава напълно зад позицията на Българската асоциация за потребителско кредитиране, с която можете да се запознаете подробно на сайта на MFG и на сайта на БАПК. В БАПК членуват едни от най-големите и динамично развиващи се финансови институции като Unicredit Consumer Financing, БНП Париба Лични финанси, Банка ДСК, Изи Асет Мениджмънт, TBI Bank, Microcredit.
Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си някои от водещите компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели. Част от групата са Easy Credit, Viva Credit, Аксес Файнанс (Бяла Карта), Финтрейд, Проспект Капитал, Агенция за контрол на просрочени задължения, iCredit, Axi Card, Verocash, MCash, iuvo. MFG и компаниите са работодател на над 8 300 служители и сътрудници в над 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.